Нарастваща Луна в знак Рак до 15:42ч  През този период човек

...
Нарастваща Луна в знак Рак до 15:42ч 
През този период човек
Коментари Харесай

В този ден се включва космическата енергия на любовта

Нарастваща Луна в символ Рак до 15:42ч 

През този интервал човек е елементарно предразположен на бързи прочувствени реакции.  Интуитивните чувства се ускоряват. Впечатлителността и възбудимостта се усилват. Повишена раздразнителност и емоционалност. По това време са изключително уязвими гърдите, млечните жлези, черният дроб и жлъчния мехур. Възможно е да се появят нарушавания във действието на стомаха и на цялата храносмилателна система. 

Луната е на луфт от 08:32ч до 15:42 ч. Не се предлага да стартирате значими неща.

В 15:42ч Луната минава в символ Лъв, където ще остане до 03:39ч на 24 февруари.

Уязвими са зрението, сърдечно-съдовата система, диафрагмата, кръвообръщението, артериите, гърба и косата.

Лунен календар: продължава 12 лунен ден до 14:52ч

В този ден се включва галактическата сила на любовта. Негов знак е сърцето, Чашата на Граала. Обикновено този ден минава спокойно и умерено. Изисква се избрана централизация. Нужно е да се вслушваме в своите чувства, а не да ги проучваме. Ден на спонтанността и непредсказуемостта. Не следвайте предначертаното, тъй като всичко може да се обърне наобратно. 

Денят подготвя към положително, естетика и опция да бъдем в мир със себе си. Затова да се ядосвате и гневите е извънредно противопоказно. Не би трябвало да спорите, да обиждате или да се жалвате от ориста. Може да заседнете в това положение за дълго. 

Енергията на деня ни подтиква да вършим положително на ближните си и е потребно да проявим повече състрадание и съчувствие, да вършим дарения и да се занимаваме с щедрост. Дайте на всички наслада, вяра и ентусиазъм. Много е потребно да се дава лепта. Това е ден на алтруизъм, състрадание, молитва и схващане на своето място в нашия свят.

От позиция на езотериката 12-ти лунен ден се смята за ден на словесната магия. Желанията, които задавате, сигурно ще се осъществен. Основното е, че вашите стремежи би трябвало да бъдат екологични - да не вредят на другите.

Добро време е да се вслушате в повика на душата си, да й дадете това, което желае, без значение от събитията и вътрешните бариери на мозъка. 

Следва 13 лунен ден от 14:52ч на 21 февруари до 15:58ч на 22 февруари

13-ти лунен ден дава страховит късмет за работа върху грешките и тяхното поправяне. Днес може да се повторят разнообразни житейски обстановки, които към този момент сте претърпели. 

Ако в най-близкото ви обграждане има хора, след другарство с които имате неприятни усеща, възприятие за непълноценност, главоболие и стартирате да изпадате в меланхолия, това е просто идеалният миг да прекъснете всички връзки с тези хора и да продължите напред.

Трябва да се въздържате от нови контакти и запознанства. Този лунен ден не е подобаващ за срещи, защото настроението не е удобно за сантиментална атмосфера.

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР